Beoordelingen van Bazaar Overstegen Doetinchem

Recente recensies

5.0
Carin de Vos
19 februari 2024
Buurman
19 februari 2024
Dorien Bolder
18 februari 2024
Anoniem
11 februari 2024
Lars Wasseveld
8 februari 2024

Prima eten, zoals altijd. Ga zo door.

Daniëlle
5 februari 2024

De kipdöner was gisteren erg lekker! De friet was ook goed gebakken, top!

Chris
3 februari 2024

Goed eten en vlot geleverd👍

A.
25 januari 2024

Prima, pizza, iets te groot voor de doos🤭, dus was een beetje verfrommeld. Maar smaak en temperatuur waren goed.

J.
19 januari 2024

Was super

Nikki
8 januari 2024

Super

Sveva Ligtenbarg
7 januari 2024

Alles is zoals ik het besteld had, en ik heb gratis knoflooksaus gekregen waar ik heel blij mee ben. Uitstekende kwaliteit pizza, en ook nog eens heel goedkoop. Bezorger was ook heel aardig en legde bij elk pakketje met eten uit wat er in zat voordat hij het gaf. Bij elke bestelling is er uitstekende service.

tim ooijman
6 januari 2024
T
25 december 2023

Snelle bezorging,en dat op kerstavond! En weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roxanne Van V Herpen
13 december 2023
Hans
9 december 2023

Op een pizza zat opeens salami, die er niet op hoorde te zitten. En de gevraagde gorgonzola heb ik niet kunnen ontdekken. Gelukkig ben ik geen vegetarier. De pizza's smaakten desondanks weer uitstekend. Prima bodem en rijk belegd.

Demi
16 november 2023

Eten was weer lekker en ook super snel bezorgd! Top

Mico
11 november 2023

Ik had een pizza tonno met champignons en knoflook besteld. We kregen er een bakje knoflooksaus bij. Maar volgens mij zit er geen verse knoflook op. De pizza was lekker donker gebakken, daar houden we van! Het komt nog wel eens voor dat een pizza niet helemaal gaar is, zeker als er veel ingrediënten op zitten. De pizza’s zijn top van smaak. Ook hadden we een pizza suçuk en die was lekker pittig!🌶️ daar houd ik van.

Yvonne
5 november 2023

Prima bezorging, snel en lekker !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
3 november 2023

Eten zoals gewoonlijk heerlijk! Bezorging ditmaal wel heel erg lang

Lennard
2 november 2023

Ruim belegde pizza's en lekker warm!

Hans
1 november 2023

Uitstekende pizzas, snel bezorgd.

Britt
30 oktober 2023

Op tijd bezorgd Lekker eten!

Bas
30 oktober 2023
Sander Weijkamp
29 oktober 2023

17 uur besteld 19 uur nog een keer besteld Zeggen ze bestelling is onderweg 20 uur weer gebeld zeggen door storing Komt nu pas binnen Nu 20.30 bestelling moet nog komen Dit kan toch niet Sorry hoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dorien Bolder
29 oktober 2023
Suzan
25 oktober 2023

Goed eten, snelle levering. Een aanrader.

Nas
18 oktober 2023

Goed

Koen
16 oktober 2023
Arjan
14 oktober 2023
Jurg
14 oktober 2023

Gewoon super goed!!

Helmie
12 oktober 2023

Top

Luna Risiglione
6 oktober 2023

Ruim belegd! Helaas miste de gehakt (waar we extra voor hadden betaald) en zat er ansjovis op de pizza ipv sardientjes waar we om vroegen…

AP
4 oktober 2023
Nas
4 oktober 2023

De patat was erg hard bij de donerbox

Charlie
2 oktober 2023

Lekkere pizza's, snel en vriendelijk bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nas
22 september 2023

Volgende keer pizza niet zo hard de korsten verder was het goed

Tim
21 september 2023

Lekker, goed warm en op de afgesproken tijd geleverd. Goede service en een vrolijke bezorger.

Collin Engbers
20 september 2023

Ik had extra knoflooksaus besteld, betaald, maar niet gekregen.

Daan
19 september 2023

Optijd en lekker!

J.
17 september 2023

Was super lekker.👍

RW
17 september 2023

Prima! Ga zo door!

Marcel
10 september 2023

Heerlijke pizza’s, snelle bezorging en niet duur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marta
9 september 2023
Mico
7 september 2023

Beste Bazaar, het eten en de bezorging is prima. Ik heb wel een opmerking meegegeven aan de bezorger. Hier is niet op gereageerd, dus bij deze weinig sterren. Ik bestel regelmatig bij jullie en nu had ik voor de tweede keer een kortingscode van €5 die niet werkt bij digitaal bestellen, maar ook niet aan de balie. Nu heb ik 15 punten en bij 20 punten €5 korting. Ik geloof er niks meer in dat jullie korting geven. Als er een “houdbaarheid datum” op de punten zit prima, maar vermeld dat dan!

Reactie van Bazaar Overstegen

Beste Mico, Bedankt voor je feedback. Ons motto is: "Kwaliteit = Bazaar’s prioriteit". We betreuren het daarom des te meer dat je problemen hebt ondervonden met onze spaarsysteem. Let op: onze geautomatiseerde spaarsysteem berekend elke keer de punten die aan een persoonlijke e-mailadres gekoppeld zijn. Ik zie de naam “Mico” 2x apart in de spaarlijst tussenstaan. Als er een geautomatiseerd kortingscode niet werkt, laat dit dan altijd direct weten via info@bazaaroverstegen.nl of via onze Google Maps locatie -> live chat functie. Dan kunnen we dit controleren en evt. persoonlijke kortingscode maken en versturen. Wij waarderen je loyaliteit als klant en willen de teleurstelling graag rechtzetten. We hebben je een e-mail gestuurd met meer details en een reactie met de compensatie oplossing. Met vriendelijke groet, Team Bazaar Overstegen

Anoniem
7 september 2023

Vaak herhaald verbeter punten helaas laatste keer wat slecht

Marcel
4 september 2023

Super snel geleverd denk 15 a 20 minuten had ik het al in huis

Aukje
31 augustus 2023

Vriendelijke en tijdige bezorging en altijd lekker eten

Daan
29 augustus 2023

Ontzettend lekker, altijd een ontzettende hoeveelheid ondanks een goede prijs!

Hans
25 augustus 2023

Weer uitstekende pizza's, snel bezorgd.

Johan
31 juli 2023

Prima, heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ria
24 juli 2023

Snel bezorgd en heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
21 juli 2023

Ruim 2 uur moeten wachten op 2 broodjes.

Daniëlle
15 juli 2023

Lekker eten. Snelle levering en nog goed warm.

J.
9 juli 2023

Prima pizza's, keurig op tijd gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jur
8 juli 2023

Echt top!

Anoniem
7 juli 2023

Half uur later dan de bezorgtijd. Eten was niet warm en ik had een broodjes menu en er zat geen friet bij. Bij bellen kreeg ik de voicemail.

Dietz
5 juli 2023
Lekker en snel
29 juni 2023
Liv
26 juni 2023

Altijd vers en warm bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

lidia nas-jansen
25 juni 2023

goed geen klachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kirsten
24 juni 2023

Snel besteld via de website en snel klaar, lekker eten, vriendelijk personeel!

Robert
23 juni 2023
Roxanne
23 juni 2023

Was weer heerlijk bereid geen klachten.. Favoriete zaakje🥰

M
22 juni 2023
Sanny
21 juni 2023
G.J. Wassink
21 juni 2023
robert
19 juni 2023

nvt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vanessa
13 juni 2023

Lekkerste pizza’s en super goed gevulde broodjes! Aanrader. Wij zijn hier vaste klant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
10 juni 2023

Grote porties, goede smaak, niet duur

Hans
10 juni 2023

Dit keer helaas een foutje: verkeerde pizza geleverd. Smaakte wel weer goed.

Suzanne
7 juni 2023
Kuba
15 mei 2023

Goed, snel bezorgd, bezorging was wel veel later aangegeven dan aangekomen.

Jan
15 mei 2023

Goed eten lekker en snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vanessa
24 april 2023

Lekker gegeten, zoals gewoonlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herman
16 april 2023

Prima gegeten en bezorging perfekt op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martine
16 april 2023

Heerlijk gegeten. Niet te zout, verse groenten, vriendelijke mensen.

Adietz
8 april 2023

Waren vroeger top

Carola Wolsink
7 april 2023

Super goed. Het eten was heet en lekker.

Jos
4 april 2023

Kwaliteit eten. Een 10! Kwaliteit bezorgen: Ook een 10. Nooit meer ander :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loek
2 april 2023

Super zo door gaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans ter Horst
27 maart 2023

Bazaar is altijd top, heerlijke calzone gegeten niet te duur en nog lekker warm! Wij zijn fan!!!

Anne
26 maart 2023
Chris Klijnhout
26 maart 2023

Was te laat, eten was bijna koud. De frikandel lag los in de bezorgbak. Chauffeur belde dat hij ons adres niet goed had

Mico
26 maart 2023

De bestelling van tien pizza’s om kwart over vijf besteld en één uur later was het bezorgd. Precies op de aangegeven tijd! Ik heb de bestelling via de eigen website gedaan en nog gebeld om te controleren of de bestelling was doorgekomen. Er werd niet opgenomen…. Gelukkig werd ik even later teruggebeld om de bestelling te verifiëren. Alleen de calzone was lauw en er zaten veel meer vleeswaren in dan alleen kalkoenham. Voor de rest erg lekkere pizza’s.

Ewan
25 maart 2023

Heerlijk gegeten!

Merle
18 maart 2023

Heerlijk gegeten! Eten kwam super warm aan!

Bloem
13 maart 2023
Klein bleumink
11 maart 2023

Optijd bezorgd en was erg lekker!!! Herhaling vatbaar!

ten Hove
6 maart 2023

zeer vriendelijke bezorger

Bekking
2 maart 2023
Eric
19 februari 2023
Chris
17 februari 2023

eten was goed, wachttijd iets minder

Anoniem
4 februari 2023
Mico Risiglione
30 januari 2023

De pizza’s zijn erg lekker! Besteld via BAZAAR eigen website. Bij aankomst op aangeven tijd, was de bestelling niet klaar en moest men even zoeken naar mijn bestelling om eraan te beginnen🫤 Gelukkig duurde dit maar 15 minuten. Ook de 15% korting die ik bij de vorige bestelling van een paar weken geleden had gekregen kon ik niet inwisselen. Beetje jammer.

Vincent Evers
21 januari 2023

Super lekker Warm eten thuis gebracht. En heel snel bezorgd.

Robert Bruijl
15 januari 2023
Nick
14 januari 2023

Wij bestellen hier al een tijdje. Nooit teleur gesteld. Goede prijs voor goed eten en altijd vriendelijke bezorging!

Wouter
7 januari 2023
Melvin
6 januari 2023

Heerlijke pizza's. Vers en warm geleverd.

Carin
2 januari 2023

Beetje lang moeten wachten ,verder prima