Avaliações de Bazaar Overstegen Doetinchem

Avaliações recentes

5.0
Aukje
21 julho 2024

Een thuisbezorgdmaaltijd blijft nooit zo lekker als wanneer je hem ter plekke eet, maar van bazaar zijn ze altijd prima, warm en op tijd bezorgd voor een goede prijs

Koos de Pee
17 julho 2024

Kwaliteitspizza. Duurde ‘n uurtje, maar was onder etenstijd pas (laat) besteld

Buurman
14 julho 2024

Heerlijk eten, snelle vriendelijke bezorger, goede prijs.

A. Nonimus
14 julho 2024

Perfecte pizza's razendsnel geleverd.

Britt pennings
12 julho 2024

Goede prijs. Lekker eten. Vriendelijk personeel. Snelle bezorging

Melody Schonewille
11 julho 2024

De prijzen zijn super nog voor wat je krijgt en erg lekker en voor mij echt de beste döner zaak hier in Doetinchem en altijd super vriendelijk

Wilma
7 julho 2024

Heerlijk voor een goeie prijs!!

Janni meijerman
6 julho 2024

Bestelling was op de aangegeven tijd hier. En het eten was prima.

Eric
1 julho 2024

Snelle levering en het eten was als vanouds prima en ruim voldoende! Waar voor je geld :-)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Paul
28 junho 2024

Gewoon heerlijk

Nikki
14 junho 2024
Robert Bruijl
12 junho 2024
Mico Risiglione
12 junho 2024

De bezorging was helaas geen uur, maar we moesten tien minuten langer wachten. De pizza was lekker en de Dönerbox kalfsdöner ook. De hotwings nogal zout. Bij de beschrijving op de website staat bij de Dönerbox kalfsdöner; verse groente, maar die zaten er niet in, wel salade! Ook lekker hoor. Bij de bestelling staat er niet bij welke sausjes je erbij krijgt en dus heb ik er maar wat bijbesteld, toen hadden we twee bakjes knoflooksaus over....

Chris
9 junho 2024

Super snelle levering

Mico
29 maio 2024

De pizza’s waren er een kwartier eerder dan aangekondigd. Zoals altijd erg lekker. Er zit ook erg veel kaas op, top!

Ben Tomesen
28 maio 2024

Fijne heerlijke pizza gegeten gisteren. Burgers en Buitenlui van Overstegen geniet hiervan.

Sue
26 maio 2024
Amanda
26 maio 2024

Heerlijk gegeten. Goede grote porties ook!

Rhw
23 maio 2024

Geweldige, warme en smakelijke pizza's !

Anoniem
13 maio 2024
Suus
13 maio 2024

We bestellen regelmatig de Dönerbox, omdat ie zo lekker is. De frietjes vandaag waren helaas zacht en niet zo lekker crocant als anders. Hopelijk volgende keer weer net zo knapperig als anders. :)

Jeroen
13 maio 2024

Gewoon prima. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij bestellen af en toe bij Bazaar Overstegen en het is altijd "gewoon goed" tegen een vriendelijke prijs. Ga zo door!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
8 maio 2024

Wat gaan jullie toch achteruit ineens, zonde! Lezen is ook nog eens moeilijk....

Stef
29 abril 2024
A. Nonimus
29 abril 2024

Heerlijke pizza's, ruim binnen de aangegeven tijd bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

D.J.
22 abril 2024

Normaal niks te klagen maar dit keer was het eten best koud bij aankomst en de knoflooksaus waar je extra voor betaald zat er ook niet bij geleverd....

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
18 abril 2024

Opmerkingen lezen blijft lastig!

Amanda
7 abril 2024

Bestel hier al jaren, het is zo lekker, je krijgt ook veel eten voor een goede prijs. Ze zijn ook altijd zeer vriendelijk tijdens het afgeven of het ophalen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Geert Van campen
3 abril 2024

Jammer dat je ruim Op tijd belt en dat je achter je bestelling aan moet bellen (2de keer al ) en dat de bezorger dan zegt je had bij ons besteld ?

NW
2 abril 2024

Verse en warme pizza bezorgd met een glimlach. Aanrader!

Loïs
1 abril 2024

Eten was goed en lekker! Bij afhalen duurde het iets langer beoogd, maar werd goed gecompenseerd door gratis saus.

Joost van Blijswijk
31 março 2024

Het was echt verrassend lekker! Wij wonen hier pas net en in onze vorige woonplaats viel de kapsalon meestal wel op enkele punten tegen. Kan hier niets slechts bedenken!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tessa
25 março 2024

Bezorgtijd zou een uur zijn, na een uur en een kwartier maar eens gebeld toen zou het eten net met de bezorger meegaan. Bleek de bezorger ook nog verdwaald en aan de andere kant van Doetinchem te staan. Uiteindelijk pas na meer dan anderhalf uur het eten ontvangen wat helaas redelijk koud was. Niet gewend van jullie, normaal is het altijd top

Mico
20 março 2024

Eén pizza mistte kappertjes, dat was jammer. De pizza’s hebben lekker veel mozzarella en vullen daardoor goed. De bezorging was tien minuten eerder dan gepland, dat is altijd positief.

Bulten
17 março 2024

Altijd is het lekker, dit keer niet zo teveel tomatensaus op de pizza.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Buurman
16 março 2024
Stef
10 março 2024

Snelle levering en lekker eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eric
24 fevereiro 2024

Prima eten en dit keer op tijd.

-
23 fevereiro 2024

Werkelijk heerlijke lahmacun en super vriendelijke medewerkers!

Carin de Vos
19 fevereiro 2024
Buurman
19 fevereiro 2024
Dorien Bolder
18 fevereiro 2024
Anoniem
11 fevereiro 2024
Lars Wasseveld
8 fevereiro 2024

Prima eten, zoals altijd. Ga zo door.

Daniëlle
5 fevereiro 2024

De kipdöner was gisteren erg lekker! De friet was ook goed gebakken, top!

Chris
3 fevereiro 2024

Goed eten en vlot geleverd👍

A.
25 janeiro 2024

Prima, pizza, iets te groot voor de doos🤭, dus was een beetje verfrommeld. Maar smaak en temperatuur waren goed.

J.
19 janeiro 2024

Was super

Nikki
8 janeiro 2024

Super

Sveva Ligtenbarg
7 janeiro 2024

Alles is zoals ik het besteld had, en ik heb gratis knoflooksaus gekregen waar ik heel blij mee ben. Uitstekende kwaliteit pizza, en ook nog eens heel goedkoop. Bezorger was ook heel aardig en legde bij elk pakketje met eten uit wat er in zat voordat hij het gaf. Bij elke bestelling is er uitstekende service.

tim ooijman
6 janeiro 2024
T
25 dezembro 2023

Snelle bezorging,en dat op kerstavond! En weer heerlijk gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Roxanne Van V Herpen
13 dezembro 2023
Hans
9 dezembro 2023

Op een pizza zat opeens salami, die er niet op hoorde te zitten. En de gevraagde gorgonzola heb ik niet kunnen ontdekken. Gelukkig ben ik geen vegetarier. De pizza's smaakten desondanks weer uitstekend. Prima bodem en rijk belegd.

Demi
16 novembro 2023

Eten was weer lekker en ook super snel bezorgd! Top

Mico
11 novembro 2023

Ik had een pizza tonno met champignons en knoflook besteld. We kregen er een bakje knoflooksaus bij. Maar volgens mij zit er geen verse knoflook op. De pizza was lekker donker gebakken, daar houden we van! Het komt nog wel eens voor dat een pizza niet helemaal gaar is, zeker als er veel ingrediënten op zitten. De pizza’s zijn top van smaak. Ook hadden we een pizza suçuk en die was lekker pittig!🌶️ daar houd ik van.

Yvonne
5 novembro 2023

Prima bezorging, snel en lekker !!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
3 novembro 2023

Eten zoals gewoonlijk heerlijk! Bezorging ditmaal wel heel erg lang

Lennard
2 novembro 2023

Ruim belegde pizza's en lekker warm!

Hans
1 novembro 2023

Uitstekende pizzas, snel bezorgd.

Britt
30 outubro 2023

Op tijd bezorgd Lekker eten!

Bas
30 outubro 2023
Sander Weijkamp
29 outubro 2023

17 uur besteld 19 uur nog een keer besteld Zeggen ze bestelling is onderweg 20 uur weer gebeld zeggen door storing Komt nu pas binnen Nu 20.30 bestelling moet nog komen Dit kan toch niet Sorry hoor

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dorien Bolder
29 outubro 2023
Suzan
25 outubro 2023

Goed eten, snelle levering. Een aanrader.

Nas
18 outubro 2023

Goed

Koen
16 outubro 2023
Arjan
14 outubro 2023
Jurg
14 outubro 2023

Gewoon super goed!!

Helmie
12 outubro 2023

Top

Luna Risiglione
6 outubro 2023

Ruim belegd! Helaas miste de gehakt (waar we extra voor hadden betaald) en zat er ansjovis op de pizza ipv sardientjes waar we om vroegen…

AP
4 outubro 2023
Nas
4 outubro 2023

De patat was erg hard bij de donerbox

Charlie
2 outubro 2023

Lekkere pizza's, snel en vriendelijk bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nas
22 setembro 2023

Volgende keer pizza niet zo hard de korsten verder was het goed

Tim
21 setembro 2023

Lekker, goed warm en op de afgesproken tijd geleverd. Goede service en een vrolijke bezorger.

Collin Engbers
20 setembro 2023

Ik had extra knoflooksaus besteld, betaald, maar niet gekregen.

Daan
19 setembro 2023

Optijd en lekker!

J.
17 setembro 2023

Was super lekker.👍

RW
17 setembro 2023

Prima! Ga zo door!

Marcel
10 setembro 2023

Heerlijke pizza’s, snelle bezorging en niet duur!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marta
9 setembro 2023
Mico
7 setembro 2023

Beste Bazaar, het eten en de bezorging is prima. Ik heb wel een opmerking meegegeven aan de bezorger. Hier is niet op gereageerd, dus bij deze weinig sterren. Ik bestel regelmatig bij jullie en nu had ik voor de tweede keer een kortingscode van €5 die niet werkt bij digitaal bestellen, maar ook niet aan de balie. Nu heb ik 15 punten en bij 20 punten €5 korting. Ik geloof er niks meer in dat jullie korting geven. Als er een “houdbaarheid datum” op de punten zit prima, maar vermeld dat dan!

Reacção a Bazaar Overstegen

Beste Mico, Bedankt voor je feedback. Ons motto is: "Kwaliteit = Bazaar’s prioriteit". We betreuren het daarom des te meer dat je problemen hebt ondervonden met onze spaarsysteem. Let op: onze geautomatiseerde spaarsysteem berekend elke keer de punten die aan een persoonlijke e-mailadres gekoppeld zijn. Ik zie de naam “Mico” 2x apart in de spaarlijst tussenstaan. Als er een geautomatiseerd kortingscode niet werkt, laat dit dan altijd direct weten via info@bazaaroverstegen.nl of via onze Google Maps locatie -> live chat functie. Dan kunnen we dit controleren en evt. persoonlijke kortingscode maken en versturen. Wij waarderen je loyaliteit als klant en willen de teleurstelling graag rechtzetten. We hebben je een e-mail gestuurd met meer details en een reactie met de compensatie oplossing. Met vriendelijke groet, Team Bazaar Overstegen

Anoniem
7 setembro 2023

Vaak herhaald verbeter punten helaas laatste keer wat slecht

Marcel
4 setembro 2023

Super snel geleverd denk 15 a 20 minuten had ik het al in huis

Aukje
31 agosto 2023

Vriendelijke en tijdige bezorging en altijd lekker eten

Daan
29 agosto 2023

Ontzettend lekker, altijd een ontzettende hoeveelheid ondanks een goede prijs!

Hans
25 agosto 2023

Weer uitstekende pizza's, snel bezorgd.

Johan
31 julho 2023

Prima, heerlijk eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ria
24 julho 2023

Snel bezorgd en heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chris
21 julho 2023

Ruim 2 uur moeten wachten op 2 broodjes.

Daniëlle
15 julho 2023

Lekker eten. Snelle levering en nog goed warm.

J.
9 julho 2023

Prima pizza's, keurig op tijd gebracht

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jur
8 julho 2023

Echt top!

Anoniem
7 julho 2023

Half uur later dan de bezorgtijd. Eten was niet warm en ik had een broodjes menu en er zat geen friet bij. Bij bellen kreeg ik de voicemail.

Dietz
5 julho 2023
Lekker en snel
29 junho 2023
Liv
26 junho 2023

Altijd vers en warm bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

lidia nas-jansen
25 junho 2023

goed geen klachten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kirsten
24 junho 2023

Snel besteld via de website en snel klaar, lekker eten, vriendelijk personeel!